volg ons op:  

In een opmerkelijk samenspel tussen voetbalvereniging Gouderak en de voetbalschool Football Pro hebben twintig kinderen na twaalf intensieve weken hun voetbaldiploma in ontvangst mogen nemen. Een prestatie die niet alleen hun voetbalvaardigheden naar een hoger niveau tilt, maar ook herinneringen voor het leven heeft gecreëerd. Het twaalf weken durende programma was zorgvuldig samengesteld om de jonge voetballers op alle fronten te ontwikkelen. Van de basistechnieken tot aan teamstrategieën, elk aspect van het spel werd onder de loep genomen. Maar bovenal stond plezier maken centraal, een essentiële factor die de kinderen motiveerde en hun leerproces bevorderde.

Binnen het trainingsprogramma was er speciale aandacht voor de basistechnieken van het voetbal. "Het beheersen van technieken zoals passen, dribbelen en schieten vormt de basis van elk succesvol voetballer," aldus Kevin van der Stad, eigenaar van Football Pro. Deze nadruk op de fundamenten zorgde ervoor dat elke deelnemer met vertrouwen en vaardigheid het veld op kon.

Naast individuele vaardigheden werd er ook veel waarde gehecht aan teamgeest en samenwerking. Voetbal is immers een teamsport, en het vermogen om als eenheid te opereren is cruciaal voor succes. De jonge spelers leerden niet alleen over hun eigen rol binnen een team, maar ook hoe ze effectief kunnen communiceren en samenwerken met hun teamgenoten.

De diploma-uitreiking was een feestelijke gebeurtenis die de inspanningen en vooruitgang van de kinderen vierde. Familieleden, vrienden en trainers kwamen samen om deze speciale mijlpaal te markeren. Het was een moment van trots voor zowel de jonge voetballers als hun begeleiders, die de afgelopen twaalf weken een opmerkelijke groei hadden gezien. De sfeer tijdens de uitreiking was er een van gedeelde vreugde en optimisme. Voor de jonge spelers is het behalen van het diploma niet alleen een erkenning van hun harde werk, maar ook een motivatie om verder te groeien in hun voetbalcarrière. Zowel v.v. Gouderak als Football Pro hebben hun intentie uitgesproken om dit succesvolle programma voort te zetten en nog meer jong talent te ontwikkelen. De basis van het voetbal beheersen. De waarde van teamwork en communicatie. Het plezier in het spel ontdekken en behouden

Terugkijkend op het traject, is het duidelijk dat de jonge voetballers niet alleen in technisch opzicht zijn gegroeid. Ze hebben ook waardevolle lessen geleerd over samenwerking, doorzettingsvermogen en de vreugde van het spel. Deze ervaringen zullen hen niet alleen op het voetbalveld, maar ook in het dagelijks leven ten goede komen. Met het afronden van dit succesvolle programma kijken v.v. Gouderak en Football Pro al uit naar de toekomst. Het plan is om het traject verder uit te breiden en aan te passen, zodat nog meer kinderen de kans krijgen om hun voetbaldromen na te jagen. Dit programma heeft bewezen dat met de juiste begeleiding, hard werken en veel plezier, elk kind zijn of haar voetbalpotentieel kan realiseren.

Deze samenwerking tussen v.v. Gouderak en Football Pro toont aan hoe lokale sportinitiatieven een diepgaande impact kunnen hebben op de ontwikkeling van jong talent. Het is een inspirerend voorbeeld van hoe sport kan dienen als een platform voor groei, vriendschap en onvergetelijke momenten. 

Terug naar het overzicht

Nieuws

Uitgelicht

Onze sponsors

Al sinds 1927 is de VV Gouderak de gezelligste club van de krimpenerwaard. Ooit begonnen op een braakliggend stuk grasland bij een van de steenplaatsen aan de Dijk richting Gouda maar tegenwoordig zijn wij met ons prachtige complex te vinden aan de Kattendijk 164 op een 2 Km vanuit het Dorp Gouderak. Op Gouderak wordt er als een van de weinigen nog lekker ouderwets op echt gras gespeeld.

Graag tot ziens op onze vereniging.

Kattendijk 164  •  2831AE Gouderak  •  0182-372215  •  infogouderak@kpnmail.nl

Kattendijk 164
2831AE Gouderak
0182-372215
infogouderak@kpnmail.nl

Volg ons op onze social mediakanalen:

 

2022 - 2024 V.V.Gouderak | ontwerp en realisatie: Vormekaar & De Goudse Wolf