De zomer periode is nu in volle gang, maar over een aantal weken zal de voetbal weer van start gaan. Op zaterdag 11 juni zijn er met de opzomerdag met verschillende helpende handjes diverse klusjes gedaan. Alvorens het seizoen gaat beginnen zijn er nog een aantal belangrijke klusjes te doen op ons complex. V.V. Gouderak staat erom bekend dat onze accommodatie er altijd picobello bij ligt en dat willen we natuurlijk graag zo houden. Wekelijks is de vaste werkploeg van vrijwilligers hard aan het werk om allerlei werkzaamheden op en om het complex uit te voeren. Voor de start van het nieuwe seizoen blijven er nog best wat dingen over waar de vrijwillige werkploeg extra handjes bij kan gebruiken. Daarom doet deze werkploeg graag een oproep aan een ieder de de club een warm hart toe draagt en niet op vakantie is, om ons een ochtend te helpen op zaterdag 13 augustus. Alle hulp wordt enorm op prijs gesteld.  Voor koffie , een sapje na afloop en een prettige werksfeer word gezorgd.

Meld je aan of kom gewoon langs
Namens de vrijwilligers werkersploeg Jan Lingen. 06-100 30 332