Corona Update 28 november 2021

Beste leden en bezoekers van V.V. Gouderak,

Vrijdag zijn wij middels de persconferentie allemaal geïnformeerd over de opnieuw aangescherpte maatregelen m.b.t. het corona virus. Vanaf zondag 28 november zal de avond-lockdown in gaan. Dat heeft helaas ook voor ons als voetballers gevolgen.

Vanaf vandaag moet onze vereniging vanaf 17 uur dicht. Dit maakt het vrijwel onmogelijk om te trainen. Dit bericht heeft in het land en bij de KNVB ook veel vragen opgeroepen. Bijvoorbeeld: is het verstandig om wel wedstrijden te spelen, terwijl trainen niet meer mogelijk is aangezien het complex om 17.00 uur dicht moet. Dinsdag is er nog een kamerdebat waarin dit besproken wordt en mogelijk verandert er dan nog iets aan de situatie. We verwachten dat mede op basis daarvan de KNVB de komende week met verduidelijking van de maatregelen komt. De maatregelen die al golden, waaronder geen publiek bij wedstrijden blijven gewoon van kracht.

Bovenstaande betekent dat er in elk geval maandag en dinsdag GEEN training is voor geen enkel senioren en jeugd team. Mochten er voor bepaalde jeugdteams wel vroegere trainingen mogelijk zijn dan wordt dit in de eigen teams apps gedeeld. Vervolgens zullen we woensdag met verdere informatie komen n.a.v. een eventuele update vanuit de KNVB  m.b.t. de trainingen en het al dan niet doorgaan van de wedstrijden op zaterdag voor de komende 3 weken.

Met vriendelijke groet,
Het hoofdbestuur en de jeugdcommissie van V.V. Gouderak