Bericht van overlijden

Onverwachts kregen wij het bericht dat in de nacht van 6 september jl. Jos Heuvelman is overleden op de leeftijd van 90 jaar.

Jos is voor onze vereniging een medewerker van onschatbare waarde geweest. Toen Jos met vervroegd pensioen ging bij Vuijk te Capelle aan den IJssel, is Jos begonnen met het onderhoud op onze accommodatie. Dick van Krimpen had hem benaderd om de accommodatie van vv Gouderak helpen te onderhouden. Dit liep uiteen van verschillende renovatie klussen tot het bijhouden van de tuin en het groen rondom het sprotcomplex. Jos was bijna dagelijks altijd een paar uur te vinden op ons complex waar hij het liefste bezig was tussen het groen.

Jos was niet de man die graag op de voorgrond trad, ondanks verschillende pogingen vanuit het bestuur om hem voor zijn verdiensten te onderscheiden hield Jos dit altijd af. Jos Heuvelman voor vv Gouderak zal je altijd een lid van verdiensten zijn.

Wij wensen zijn familie heel veel sterkte met dit verlies.

Bestuur vv Gouderak.