Bestuursleden gezocht!

Wij als vv Gouderak zijn op zoek naar aanvulling van ons hoofdbestuur. Kom jij ons team versterken? In het afgelopen jaar hebben er een aantal wisselingen plaatsgevonden en zal in de komende zomer ook onze huidige penningmeester Wouter van Krimpen zijn taak neerleggen. Wij zijn dan ook op zoek naar een nieuwe penningmeester die de taken van Wouter van Krimpen kan gaan overnemen. Uiteraard zal je in het begin even op weg geholpen worden door het zittende hoofdbestuur.

Naast een nieuwe penningmeester zijn we ook nog op zoek naar een tweetal algemene bestuursleden. Dus vind je het leuk om te helpen bij het organiseren van activiteiten en wedstrijden, of wil je graag iets doen met de invulling van de barzaken dan willen we graag met jou in gesprek!

Het huidige bestuur bestaat uit een aantal bekende gezichten binnen de vv Gouderak die al jaren betrokken zijn als vrijwilliger. De leeftijden verschillen van 50 tot halverwege 20 waardoor we alle groepen binnen onze vereniging willen vertegenwoordigen.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je nog meer informatie? Neem gerust contact op met onze voorzitter Mark van den Oever of secretaris Jesse van Gent.

E-mail: info@vvgouderak.nl