Na een hele lange periode van geen voetbal werden er donderdagavond op een prachtig nieuwe grasmat de eerste wedstrijden voor de Jan Lingen bokaal gespeeld. De eerste wedstrijd tussen Moordrecht en Perkouw werd middels strafschoppen gewonnen door Moordrecht. Gouderak nam het daarna op tegen Haastrecht. Deze wedstrijd werd na een 0-0 ruststand in de 2e helft beslist. Haastrecht won met 4-2 en de doelpunten voor Gouderak werden gemaakt door Bob Oldeheuvelt en Luca de Bruin.
Zaterdagmiddag heeft Haastrecht het in de finale opgenomen tegen Moordrecht en de wedstrijd om de 3e en 4e plaats ging tussen Perkouw en Gouderak. De eerste prijs van dit seizoen is binnen gehaald door Haastrecht. In de finale van de Jan Lingen bokaal won Haastrecht met 6-1 van Moordrecht. De wedstrijd om de 3e en 4e plaats tussen Perkouw en Gouderak werd met 4-1 gewonnen door Perkouw. De kop is eraf. Op naar de bekerwedstrijden die vanaf volgende week van start gaan. VV Haastrecht van harte gefeliciteerd met de overwinning!