Start seizoen 2020-2021 en Corona maatregelen

De eerste trainingen bij de senioren zijn weer gestart, de eerste wedstrijden van de Jan Lingen Bokaal staan voor de deur en ook de jeugd zal zaterdag het nieuwe seizoen middels de openingsochtend gaan aftrappen.

Waar het er bijna op lijkt of we weer terug zijn bij normaal is dit zeker nog niet het geval. De corona regels zijn flink versoepelt, maar iedereen dient zich bij de start van het nieuwe seizoen nog steeds strikt de houden aan de gestelde basisregels. Waaronder 1,5 meter afstand houden (vanaf 18 jaar) alvorens het voetbalveld wordt betreden, 1,5 meter afstand houden langs de lijn, 1,5 meter afstand houden in en om de kantine, vaak de handen wassen, drukte vermijden en thuisblijven als je ziek bent. Dit vraagt veel van onze leden en toeschouwers, maar je krijgt er ook veel voor terug….. we mogen weer lekker gaan voetballen en elkaar ontmoeten!

Binnen de vereniging worden de nodige maatregelen getroffen om straks op een goede manier van start te gaan. Gelukkig mogen we weer toeschouwers op de accommodatie ontvangen en mag onze kantine weer open. Dit alles uiteraard onder de gestelde richtlijnen.

Wij hopen jullie daarom allemaal weer snel te zien op onze vereniging. Voor een lekker potje voetbal, een wedstrijdje kijken langs de lijn, een drankje op het terras en in de kantine, maar natuurlijk ook om weer gezellig bij te praten met z’n allen. Wij vragen iedereen om kennis te nemen van de onderstaande documenten voor sporters, trainers en bezoekers van onze vereniging en vragen een ieder om hier op een verantwoorde wijze mee om te gaan. Alleen zo kunnen we er met elkaar een goede start van het seizoen van maken en hopen we onze sportieve hobby lekker te kunnen blijven uitoefenen. Al eerder hebben jullie kennis genomen van onze looproute. Deze is tijdens de veldrenovatie een keer gewijzigd. Ook nu bij de start van het nieuwe seizoen zal er een nieuwe looproute worden opgehangen. Deze is hieronder te vinden.

Protocol-verantwoord-sporten

Overzicht richtlijnen op de sportaccommodatie

Looproute vvgouderak_19-8-2020[94428]