Ook de senioren mogen weer gaan trainen! Fijn nieuws voor iedereen die staan te trappelen om weer lekker te gaan sporten. Vanaf dinsdag 19 mei starten de trainingen weer op. Let op! Er zijn wijzigingen in de trainingstijden en aanmelden bij de trainer (Raymond Noordam) is per training verplicht. Het maximale aantal deelnemers per training is 20 personen. Zorg er dus voor dat je op tijd bent aangemeld!

Heren Senioren Dinsdag en Donderdag 19:45 – 21:00
Dames Senioren Woensdag 21:15 – 22:15

We benadrukken dat we nog steeds zeer voorzichtig moeten zijn en dat het allerbelangrijkste blijft de risico’s zo klein mogelijk te maken.  De opstart van het weer gezamenlijk sporten is daarom aan veel verplichte voorwaarden onderhevig. Met behulp van de Gemeente Krimpenerwaard en de KNVB zijn er daarom protocollen opgesteld. Deze protocollen willen wij hierbij graag met jullie delen. Op het complex van V.V. Gouderak zal tijdens alle trainingen altijd iemand zichtbaar aanwezig zijn om één en ander te coördineren en de regels te bewaken, maar wij vragen jullie om zelf de protocollen ook goed door te nemen! Alleen als we dit met z’n allen goed doen, dan kunnen we de komende tijd garanderen dat we lekker kunnen blijven trainen. Als vereniging zijn wij verantwoordelijk voor het handhaven van de protocollen. Bij (herhaaldelijk) overtreden van de noodverordening zijn maatregelen mogelijk zoals het uitsluiten van deelname van (groepen van) personen tot zelfs het weer sluiten van de accommodatie. Dit laatste willen wij natuurlijk ten alle tijden met elkaar voorkomen! Voor corona gerelateerde vragen is Monique Overes in eerste instantie het aanspreekpunt binnen de vereniging. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (06) 125 126 43 of via e-mail adres overes10@kpnmail.nl.

Corona Protocollen voor Trainers Senioren
Corona Protocollen voor Senioren