Beste leden,

De door het kabinet aangekondigde stappen om de coronapandemie de baas te worden, bieden het eerste lichtpuntje om de voetbaltrainingen weer op gang te brengen. Wanneer en hoe we vanuit de vereniging weer kunnen gaan starten voor de jeugd, is wel afhankelijk van de richtlijnen die we hierover ontvangen van de Gemeente Krimpenerwaard en uiteraard ook van de beschikbaarheid van onze eigen trainers. Ook heeft de KNVB deze week contact met de VSG (Vereniging Sport en Gemeenten) en worden wij vanuit de KNVB ook nader geïnformeerd. Zodra dit allemaal helder is en wij groen licht krijgen vanuit de gemeente dan informeren wij onze jeugdleden direct over de verdere invulling. Wij hopen dat alles snel helder is, maar houdt er rekening mee dat de trainingen wellicht nog niet direct volgende week van start zullen gaan.