Donderdag 12-03-2020 is het bestuur van V.V. Gouderak er net als heel Nederland over geïnformeerd dat alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen tot en met nadere berichtgeving niet door zullen gaan. Als V.V. Gouderak volgen wij tevens het advies van de KNVB om alle trainingen, oefenwedstrijden en andere geplande evenementen op de vereniging niet door te laten gaan. Dit geldt voor al onze senioren en jeugdleden. Ook de kantine zal in deze periode gesloten zijn. We hopen op begrip voor dit besluit en de medewerking van al onze leden.

Voor de herstart van de trainingen en de hervatting van de competitie houden wij nauw de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid in de gaten. We zullen u/jullie via onze kanalen informeren zodra er meer nieuws bekend is. Wij hopen jullie allemaal weer gezond en wel te mogen begroeten op ons sportcomplex en verder te gaan met de trainingen en competities.

Bestuur V.V. Gouderak