Programma

Sponsors

Hoofdsponsor
Oostrom Gouderak
 
Overige sponsors

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions
 
 

Wedstrijd programma tot eind december

donderdag 14 september 2017 12:13

Hiermede het voorlopige programma door KNVB vastgesteld tot eind december , u kunt dmv van dit programma wellicht rekening houden met evt te maken afspraken e.d.   let op door wijzigingen in kompetitie kunnen natuurlijk wijzigingen plaats vinden , dus houdt altijd het recente programma via sportlink in de gaten , wat meestal 3 weken van te voren bekend is .

voor programma klik op lees meer>

Lees meer...

 

Succesvol jubileum weekend

vrijdag 08 september 2017 07:02

In het weekend van 2 en 3 september stond ons feestelijke weekend op het programma ter gelegenheid van het 90 jarig bestaan van onze vereniging. De jubileum commissie is een aantal maanden bezig geweest om in dit weekend voor ieder wat wils te organiseren.

We begonnen zaterdag ochtend met een hele leuke clinic voor alle jeugd teams. Van de J07 tm J019 was hiervoor uitgenodigd en deze teams konden genieten van clinics en shows van o.a. de wereldkampioen panna Jeand Doest als all round straatvoetballer Nassar El Jackson en Freestyler Tom Vegter. Het was meer dan een geslaagde ochtend. Daarna gingen we verder met een 7 tegen 7 toernooi voor (oud) leden. De teams bestonden uit mensen die de voetbalschoenen sinds lange tijd weer eens uit de kast hadden getrokken tot huidige selectie leden. De zon was volop aanwezig en dit zorgde er samen met de BBQ voor dat het zeer gezellig was. In de avond was de kantine heerlijk vol en werd de eerste dag onder muzikale begeleiding van de DJ’s van superfuif afgesloten.

Zondag ochtend zijn we gestart met de jubileum wedstrijd tussen Gouderak J015 en Excelsior J013-1. Onze jongens en Anouk van de J015 wisten zeker de tweede helft goed tegenstand te bieden maar de winst ging toch naar Excelsior. De ervaring was top. Tijdens deze wedstrijd ging binnen de brunch al van start en werden er op het trainingsveld vele springkussens opgeblazen. Om 12:30 uur stond het complex vol met alle teams voor het maken van de verenigingsfoto. Wat een kippenvel moment was dat. Om 14:00 uur speelde het eerste elftal de jubileum wedstrijd tegen Excelsior J019-1. Een pittige wedstrijd voor onze jongens die lang tegenstand konden bieden maar uiteindelijk had Excelsior de langste adem en liepen ze aan het einde nog uit naar een 1-9 eindstand.

Het slotstuk van het weekend was de koe. Iedereen had een stukje veld kunnen kopen en het plekje waar de koe als eerste zijn behoefte deed won de prijs van € 250,-. De koe heeft een uur lang over het hele veld gelopen en deed uiteindelijk zijn behoefte in vakje 10 van Jan Lingen.

Wij kijken terug op een meer dan geslaagd, zonnig en goed bezocht jubileum weekend en bedanken jullie allemaal voor jullie komst naar alle activiteiten!

 

Jubileum commissie VVGouderak (Ron, Karen, Monique, Bas, Niels en Mark)

 

Indeling teams 2017-2018

woensdag 26 juli 2017 10:46

 Klik op lees meer voor de indelingen alle teams seizoen 2017-2018

ook de beker  indeling  teams toegevoegd .

Lees meer...

 

Jan Lingen Bokaal

zaterdag 01 juli 2017 11:20

Jan Lingen Bokaal   (voorheen IJsselschild toernooi)

 Vrijdag 18 en zondag 20 augustus 2017

Het toernooi is dit jaar gewonnen door Haastrecht welke in de finale Gouderak duidelijk met 6-1 versloeg.

de wedstrijd om de 3e en 4e plaats werd gewonnen door Stolwijk door Moordrecht met 6-1 te verslaan

De competitie start zondag 24 september .

Hier voorafgaand met ingang van weeken6 2-3 september beker competitie

 poule indeling Beker:   Gouderak sv Houtwijk   den Haag  4e klasse, WIK   den Haag  3e klasse, SJZ   Zoeterwoude 3e klasse

programma   1e wedstrijd  dinsd 5 september Gouderakrak - SJZ  20.00 uur

                   2e wedstrijd   zondag 10 september  WIK _ Gouderak        

                   3e Wedstrijd  zondag   17 september  Gouderak - sv  Houtwijk 

 

 klik op lees meer voor het kompetitie jaar programma Gouderak 1 zondag

Lees meer...

 

A E D

woensdag 14 juni 2017 13:25

AED

Al enkele jaren hangt er in onze bestuurskamer tijdens het voetbal seizoen een AED  reanimatie koffer, in de zomer verhuisde deze naar de Hal van de Tennisvereniging

Enkele weken geleden heeft deze een vaste plaats buiten gekregen , deze hangt nu aan de achterzijde van onze kantine , en ten alle tijde voor een ieder bereikbaar vanaf het parkeerterrein,  deze AED is eigendom van de Gouderakse EHBO vereniging en de buitenunit kwam tot stand via de Vriendenloterij

 

 

Damesvoetbal zoekt versterking!

zondag 16 april 2017 10:05

 

voetballen op kunstgras veilig

maandag 27 februari 2017 15:31

Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement! ONZE AANBIEDINGEN premiumhttp://images0.tcdn.nl/binnenland/article27706009.ece/BINARY/q/ANP-48202059.JPG

 Foto: ANP 

zie onderstaand recent bericht , waaruit blijkt dat de   berichtgeving van kortgeleden , in weer een uitzending van Zembla  niet juist was  . 

 

Kunstgraskorrels veilig bevonden   28 febr 2017Deel dit Premium artikel met je vrienden zodat zij het gratis kunnen lezen!

 

HELSINKI - Sporten op kunstgrasvelden met rubberkorrels brengt zeer weinig risico met zich mee, ook voor kinderen. Dat geldt ook voor de mensen die werken met het zogeheten rubbergranulaat, de vermalen autobanden waarvan de korrels worden gemaakt.  

Dat oordeelde het Europese Agentschap voor Chemische Stoffen (ECHA) dinsdag na onderzoek op verzoek van de Europese Commissie. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) noemde de risico’s voor de gezondheid in december al „praktisch verwaarloosbaar”. 

Critici stellen dat het materiaal hoge concentraties kankerverwekkende stoffen bevat en ziekmakend kan zijn. Het ECHA bevestigt dat er tal van gevaarlijke stoffen in zitten, maar dat de kans op kanker zeer laag is. Behalve inslikken en inademen werd ook gekeken naar huidcontact met de korrels. Het advies is wel te douchen na het sporten.

klik op lees meer voor  eerder bericht van de  knvb. 

Lees meer...

 

Nieuwe vormen pupillen voetbal 2017-2018

woensdag 08 februari 2017 15:16

Met ingang van het seizoen 2017-2018 , heeft de KNVB besloten dat er wijzigingen komen in het pupillen voetbal , volgend seizoen wordt gestart in de leeftijds groepen onder 8 jaar , waarbij voornamelijk het aantal spelers , speelveldgrote, en begeleiding , zonder scheidsrechters van toepassing zal zijn.

wij zullen dit nauwgelet volgen, al zal het zeker voor kleine verenigingen  zeker nog even wennen worden.

klik op lees meer , voor het gehele artikel van de KNVB  met verdere uitleg hierover

Lees meer...

 

Overhandiging Cheque Rabobank

zaterdag 24 september 2016 15:54

Vanuit Rabobank Krimpenerwaard mocht de vereniging vanmorgen een mooie cheque in ontvangst nemen die vanuit het stimuleringsfonds is toegekend voor de aanschaf van nieuw buitenmeubilair. Namens de Rabobank overhandigde Monique Overes en Ingmar Kim de cheque vanmorgen aan interim voorzitter Koen de Zwart waarvoor dank!

 

"Tank en Schenk" voor VVGouderak

dinsdag 05 april 2016 17:21

Als je bij het nieuwe tankstation Peut (Van Gennip) in Moordrecht tankt gaat er voor elke liter die je tankt 1 cent naar een goed doel of een lokale sport-, muziek-, of cultuurvereniging naar uw keuze! Natuurlijk hopen we dat u zoveel mogelijk voor onze vereniging kiest ;)
Tussen Pasen en Pinksteren zullen de gespaarde punten door Peut worden verdubbeld!
Dus, tanken maar!

10124 Peut Moordrecht Facebook Tank en Schenk 1200x628px pasenenpinkster 

 

VV Gouderak zoekt voetbaljeugd

zondag 20 maart 2016 12:03

Het wordt weer mooier weer en wat is er dan nog leuker om lekker met je vriendjes en je vriendinnetjes te trainen en te voetballen op ons prachtige complex aan de kattendijk. Voor de jongste groep kabouters zijn we nog op zoek naar nieuwe aanwas. Op woensdag middag om 15:45 trainen de kabouters onder leiding van Saskia. Twijfel niet en kom gewoon lekker een keertje mee doen!! Ook de oudere jeugd vanaf 6 tot 17 jaar is natuurlijk van harte welkom bij onze vereniging. Wil je een keertje mee komen trainen kijk dan even naar de trainingstijden op onze website

Copyright © 2013 VV Gouderak - Design / development: Web Cross