Als vereniging zijn wij natuurlijk enorm trots op onze gehele jeugdafdeling. In het eerste deel van deze nieuwe competitie willen we toch eens twee teams in het bijzonder onder de aandacht brengen.

Allereerst ons J011 team die dit seizoen onder leiding staan van Sjaak en Anna Geeve. Na een succesvolle start van de beker heeft dit team zijn wedstrijden in de najaarscompetite gespeeld in de 1e klasse!! Hierin kwamen ze natuurlijk enorme sterke tegenstanders tegen, maar wat hebben ze zich kranig geweerd in deze competitie waar ze toch gewoon maar even geschiedenis voor onze vereniging schrijven door als jeugd team van VV Gouderak mee te doen in een 1e klasse competitie! Trots!

Daarnaast onze jongens van de J017. Deze jongens onder leiding van Wynoud Slegtenhorst en Marco de Braber houden zich dit seizoen met slechts 12 spelers ontzettend goed staande in een sterke 2e klasse competitie. Er wordt zelfs bovenin de competitie meegedraaid en ook dit is iets waar wij ook ontzettend trots op zijn!

Met nog maximaal twee wedstrijden te spelen worden daarna de najaarscompetities afgesloten en kijken we voor alle jeugd teams vooruit naar de nieuwe indelingen in de voorjaarscompetities die vanaf 18 januari 2020 van start gaan.