De resultaten van de laatste weken

De laatste weken werd er zeker bij de jeugd niet regelmatig gevoetbald , mede door de 2 bijna geheel vrije weken voor de jeugd teams , en het inhaal weekend voor de senioren , ook de eerste afgelastingen waren een feit, vorige week ging zat, 3 eruit bij SPV, en afgelopen zaterdag toch wel vrij onverwachts werd de uitwedstrijd van Gouderak 1 bij BSC’68 in Benthuizen  als een van de weinige afgelast.

Gouderak 1 speelde nog wel 3 wedstrijden waarbij het eerste verlies een feit werd uit tegen Floreant 5-1,

Daarna werd nog 2 keer gelijkgespeeld ,  2-2 thuis tegen Stolwijk, en met dezelfde uitslag 2-2 eindigde de wedstrijd ook weer thuis tegen Cabauw .  het blijkt dat scoren bij het 1e moeizaam gaat , en met 4 gelijke spelen staan we net onder de midden van de ranglijst. Het zal elke wedstrijd knokken worden voor de punten , en als een ieder zijn schouders eronder zet zal de eerste overwinning best komen.

Gouderak 2 , speelde ook 3 wedstrijden , afgelopen zaterdag werd de eerste overwinning voor hun een feit uit tegen Moerkapelle 4 werd met 1-3 , gewonnen. Er werd thuis maar nipt verloren 2-3 tegen Be Fair 6, en uit tegen Gouda 6 hadden ze niets in te brengen 6-1 verlies.

Gouderak 3 kwam 2 keer in het5 veld en haalde 4 punten thuis gelijk tegen Gouda 6  2-2, en de laatste wedstrijd werd kort voor tijd beslist in hun voordeel uit tegen Spirit 10 werd met 0-1 , de 3 punten meegenomen naar Gouderak.

Ons damesteam gaat een zwaar seizoen tegemoet ,  2 nederlagen waren hun deel  4-1 verlies tegen de Nieuwerkerk vr 1 , en uit tegen CKC vr1 werd het een flinke nederlaag 8-1.  1 thuiswedstrijd van hun thuis ging niet door omdat de tegenstander het tijdstip van 9.30 uur te vroeg vond?

De jeugd  , de JO17-1 had een goede reeks met 2 overwinningen op rij thuis 1-0 tegen Alexandria ’66 JO17-3   , 1-0 winst en de uitoverwinning tegen SVS JO17-1 met 2-3 was nog beter, afgelopen zaterdag thuis tegen Groeneweg JO17-2  leek de zegereeks voortgezet te gaan worden , al vlot werd een 3-0 voorsprong genomen , maar net voor rust scoorde Groeneweg tegen, na rust Gouderak met windvoordeel moest het geen probleem geven , maar dat liep anders Groeneweg tapte uit een ander vaatje en Gouderak zakt in  het scenario gebeurde waar niemand in de rust op rekende Groeneweg zette de 3-1 achterstand om in een 3-4 zege , een domper voor ons team , maar snel vergeten want zo spelend als de eerste helft kunnen er nog voldoende punten worden binnengehaald .

Gouderak JO15-1 speelde 2 keer , thuis tegen het toch altijd sterke Schoonhoven JO15-2 werd verdienstelijk gelijkgespeeld 1-1, maar de laatste wedstrijd thuis tegen koploper Jodan Boys JO15-3 bleek dit team wel over enkele heel goede spelers te beschikken ,uiteindelijk werd het een 0-4 nederlaag

De JO13-1 leed ook hun eerste nederlaag tegen koploper Be Fair JO13-2    , 2-5 verlies , de laatste wedstrijd tegen het laagstaande ONA JO13-3  werd het weer een ruime 5-0 zege.

Onze JO11-1 won hun voorlaatste wedstrijd met 22-1 van Olympia JO11-3 , door de verschillende grote zege’s is ons JO11-1 team opnieuw ingedeeld in de 1e klasse wat erg hoog is voor onze kleine club, maar hun eerste wedstrijd in deze klas werd er toch een goede resultaat behaald  3-3 uit tegen Dilettant JO11-1 , doorgaan zo,    De JO10-1  haalde ook 2 flinke zeges binnen thuis tegen Olympia JO10-5  9-7!

Hun laatste wedstrijd  kregen ze behoorlijk op hun broek 9-1 verlies in Gouda tegen Jodan Boys JO10-4

De JO9-1  won een keer en verloor ook een keer ASW Jo9-1 was te sterk 5-3, Maar van fc Perkouw JO9-1 werd uit met 1-5 gewonnen. , de JO8-1 won ruim hun beide wedstrijden thuis 12-2 tegen RVC JO8-3 , en uit tegen Donk JO8-2   werd een 3-8 zege mee terig genomen

De zondag  teams   kwamen beide 3 keer in het veld , Gouderak 1 leed hierin hun eerste nederlaag tegen het ongeslagen Steeds Hooger 5 , werd verdiend verloren met 0-3 , de week ervoor was nog nipt gewonnen van Moordrecht 3 , 0-1 , hun laatste wedstrijd ging gelijk op uit tegen cvv Zwervers ZO3 –  1-1 gelijkspel, al met al een prima competitie start van dit team.

Gouderak zo 2  , speelde 3 wedstrijden waarvan 2 tegen veel te sterke teams welke niet in deze klasse zouden moeten uitkomen, maar hoger ingedeeld moeten worden, maar kennelijk vinden deze teams het leuk om keer op keer ruim te winnen ,  Uit tegen Ammerstol 1  7-0, nederlaag ,thuis tegen fc Oudewater 1 bleef de schade beperkt 1-3 nederlaag , Maar VEP 5 , was veel te sterk  8-1 nederlaag.

de eerstkomende weken is er een volprogramma voor alle teams, alleen zaterdag 1 is 9 november vrij ivm hun oneven aantal in de competitie

klik op de link voor programma  tot 22 december programa tot 22 dec 2019.

teams v d maand