De weekenden van 28 sept en 5 oktober ’19

De afgelopen weken , zijn bijna al onze teams 2 keer in het veld geweest , vorig weekend waren er prima resultaten , en dit weekend was het iets minder.

Gouderak zat 1 , speelde 2 keer gelijk met 1-1  in beide wedstrijden was de tegenstander wel iets beter ,       Uit tegen WDS  miste de tegenstander gelukkig nogal wat mooie kansen , in het laatste kwartier kon Gouderak nog gelijk maken ,  thuis tegen kampioenkandidaat Haastrecht kwam Gouderak op voorsprong , maar men kon hiervan niet lang genieten want Haastrecht scoorde binnen een paar minuten alweer gelijk.    Na rust ontstond een spannende wedstrijd en Haastrecht was de bovenliggende partij , echter doelrijpe kansen konden zij niet creëren , tegen het in de verdediging terugzakkende Gouderak , wat mede te maken had met de rode kaart van Jarden Stormbroek in de 60e minuut . Uiteindelijk werd het punt binnengesleept , in een wedstrijd waarin teveel  gele en rode kaarten werden uitgedeeld.

Gouderak zat 2 , verloor hun laatste 2 wedstrijden Olympia zat 1 was duidelijk te sterk 5-1 , maar afgelopen zaterdag werd een nipte nederlaag geleden thuis tegen DSO 12 1-2, waar een gelijkspel zeker verdiend had geweest.

Ook Gouderak 3 verloor hun beide partijen Fc Oudewater uit  3-1 en SDV6 thuis werd ook 1-3 , iedereen zat op de 2-2 te wachten maar lukt maar niet en Sdv profiteerde , van het oprukkende Gouderak.

Onze Dames  ook 2 keer verlies   uit tegen  Cabauw kansloos met 6-0 , maar thuis tegen Jodan Boys hadden ze meer verdiend dan de 0-2 nederlaag .

Op de zondag zijn de resultaten prima , zeker bij de Gouderak zondag 1, 2 overwinningen konden worden bijgeschreven 0-1 uit tegen Nieuwerkerk 7, en deze week thuis tegen fc IJsselmonde 7 maakte ze er een schiettent van 14-1 , waardoor op dit moment Gouderak de ranglijst aanvoert .         Gouderak zond 2  , verloor ruim van het veel te sterke Cabauw zond 1  ,  9-2 , maar vandaag werd de eerste zege behaald 2-1 winst tegen Donk 5 .

De Jeugd ; Gouderak JO17 – verloor hun 2 wedstrijden thuis tegen RVC JO17-1  nipt met 1-2 en uit tegen Nieuwerkerk JO17-2 werd het een 3-1 nederlaag , maar er is nog genoeg tijd voor dit team om punten te gaan halen, De  G’rak JO 15-1 speelde maar 1 keer en hoe , werd in de beker nog verloren van Spirit JO15-3 , nu walste Gouderak over hun heen 10-0 zege. De G’rak JO13–1   blijft ook maar winnen thuis tegen de Jodan Boys JO13-4M(meisjes)  8-4 zegen en uit tegen cvc Reeuwijk JO13-3 werd het een nog grotere zege  1-12

Winnen is ook iets wat de JO11-1 maar doet , vorige week een 19-3 zege tegen Zwervers JO11-3 , afgelopen zaterdag toch een zwaardere kluif uit tegen Schoonhoven JO-11-2  werd het een 3-6 zege.

De JO10-1 verloor thuis van Gouda JO10-2 met 3-9 , en ook deze week was Nieuwerkerk JO10-7 te sterk 9-2 , De JO 9 winst met 5-0 tegen Jodan Boys JO9-4   5-0 ,   en de JO8 won twee keer met 6-2 van respectievelijk Haastrecht JO8-2  ,en Sportlust 46 JO8 3 .

Volgende week nog een vol programma,  en het weekend van 19 oktober speelt vooralsnog alleen Gouderak zaterdag 1 – thuis tegen Stolwijk .