Het weekend van 7 en 8 september, was zeker voor de senioren niet succesvol te noemen. Gouderak 1 speelde uit tegen het veelte sterke Nieuwerkerk de 4-1 nederlaag viel nog geen eens tegen. Gouderak 2 speelde uit tegen Capelle 9 , dit team zat nog het dichtste bij een resultaat maar jammer genoeg een 2-1 verlies. Op zondag had Gouderak 1 geen kans tegen Altior 4 3-0 verlies, iets milder 3-1 verlies was het resultaat van Gouderak zondag 2 ,tegen Sv Ommoord 1,

de jeugd speelde ook hun 2e wedstrijd dag , er waren overwinningen voor  de Jo 15-1  , 2-0 tegen Nieuwerker Jo 4, verdere zeges waren er voor de Jo 11,   Jo 10, Jo 9 en de Jo 8,  ons hoogste jeugd team de Jo 17-1 moest met 1-4 hun meerdere erkennen in FCC Oudewater jo17-1 terwijl ook de Jo 13 zeker fysiek te kort kwam tegen ASW Jo 13-1   0-5

volgend weekend weer nieuwe kansen in een weekend waarin beter weer wordt voorspeld dan de regen van afgelopen weekend

Dit weekend “zaterdag 31 augustus t/m 1 september” begon de bekercompetitie voor onze teams.

Gouderak 1 speelde thuis tegen sv Ommoord. Gouderak wist in deze wedstrijd de 3 punten op de Kattendijk te houden met een 4-2 als uitslag.

Gouderak 2 speelde thuis tegen DCV 5, ook dit team wist nipt te winnen en de 3 punten op de Kattendijk te houden met een uitslag van 4-3.

Gouderak 3 en de Gouderak vrouwen waren vrij van bekerwedstrijden en konden de krachten nog sparen. Voor deze teams begint het seizoen op 21 september.

Op zondag speelden zowel Gouderak zondag 1 als Gouderak zondag 2 ook hun eerste bekerwedstrijden. Gouderak zondag 2 speelde tegen cvv Zwervers 5 wat een 2-2 gelijkspel opleverde.

Gouderak zondag 1 moest aantreden tegen het altijd lastige Olympia 4 deze wedstrijd eindigde in een (3-0 winst).

De Jeugdteams kwam behoudens de JO13 en de JO10 ook allemaal dit weekend in actie.

Onze JO17 speelde uit tegen DWO JO17 met een spectaculair gelijkspel (6-6).

De JO15-1 moest thuisspelen tegen Moordrecht JO15-2 dit team moest even wennen aan de fysieke kracht van tegenstander en verloor hun eerste bekerwedstrijd met (0-3 verlies).

De JO11-1 speelde uit tegen Spirit  JO11-3 Gouderak won daar met ruime cijfers (0-10 winst). De JO9-1 boekte een mooie thuis zege tegen cvc Reeuwijk JO9-1 (6-3 winst).

JO8-1 uit tegen Moordrecht JO8-1 ondanks de twee gescoorde doelpunten hun meerdere moesten erkennen in de ploeg uit Moordrecht (9-2 verlies).

Volgende week komen behoudens Gouderak 3 en de Gouderak vrouwen alle teams weer in het veld voor de volgende ronde in het bekerprogramma.