Vrijdag 21 juni werd er afscheid genomen van Cor Verkaik. Cor is maar liefst 12 jaar de leider van Gouderak 1 geweest (van 2007 t/m 2019).  Cor heeft hoogtepunten (kampioenschap 5e klasse en 2 keer promotie naar de 3e klasse),  maar ook degradatie in zijn periode als leider meegemaakt.  De selectie verraste Cor vrijdag avond met een Barbecue op zijn eigen locatie , bij de IJsclub Achterbroek.  Een ieder had dit geheim kunnen houden ook zijn vrouw Jannie , welke de barbecue achter Cor zijn rug om moest regelen. Cor werd na zijn werk opgehaald en bij aankomst op de locatie was hij blij verrast. De selectie en het bestuur bedankte Cor voor zijn inzet voor de vereniging. Cor liet weten dat hij in de komende jaren nog best een paar dingen blijft doen bij de V.V. Gouderak. Onderstaand Cor en Jannie met de fotocollage van een aantal jaren met Cor als leider. D andere foto met Voorzitter Mark vd Oever (r) , zijn eerste trainer als leider Cees van Vliet (l)  en zijn laatste trainer van het afgelopen seizoen Raymond Noordam. (2e v links)