van 10 t/m 13 januari ging onze zaterdag A en B selectie voor het eerst in het bestaan op trainingskamp in buitenland, mede mogelijk gemaakt door de dit jaar opgerichte Business club. Het werden succesvolle dagen en een ieder was bij thuiskomst positief.       Er werd getraind, en er werden ook een paar korte wedstrijdjes gespeeld.  Men was met een grote groep met de A selectie werd gespeeld tegen een team van TOGB welke wedstrijd door Gouderak werd gewonnen 1-0 , de tweede wedstrijd met de B selectie tegen het 2e team van Oliveo ging met 4-0 verloren .   Gouderak bezocht op zaterdag in Marbella de wedstrijd Feyenoord – Borrusia Dortmund. hetgeen op Fox sports te zien was , en Gouderak met club vlag was regelmatig in beeld. op sociale media (face book) kwamen ook berichten te staan deze bleken niet geheel naar waarheid ,  maar men kan stellen dat dit trainings kamp zeker geslaagd was. met ook heel mooi weer.

midden Gouderak met club vlag bij Feyenoord – Borussia  Dortmund

R boven trainen op een prachtig complex

Links de Bus voor het vervoer ter plaatse.