De jaarlijkse  nieuwjaarsreceptie , is alweer een weekje achter de rug , 32 spelers draafden op voor het 7-7 snert toernooi , vanaf 11.00 uur , om 14.00 uur ging de wedstrijd huidig Gouderak РOud Gouderak van start , in deze wedstrijd was het huidige team te sterk voor de oudere 8-1 , hierna begon de nieuwjaarreceptie waarbij de opkomst niet echt meeviel , Voorzitter Mark v d Oever , memoreerde het seizoen en wat komen gaat , de wijziging van prestatief voetbal op zaterdag wordt als goed ervaren, jammer was het dat het steeds moeilijker wordt om bar en keukendiensten in te vullen. Financieel is Gouderak op dat moment gezond , al blijft alertheid zeker gewenst .  hij wenste een ieder een fijne tijd bij de vv Gouderak.