20-21 okt                                                                                                                    Dit weekend  stond in het teken van een inhaalprogramma dus maar weinig wedstrijden  , het 1e moest wel spelen thuis tegen Zestienhoven , na de overwinning van de week ervoor , werd met er toch met vertrouwen naar uitgekeken , echter Zestienhoven bleek een knappe ploeg te hebben de eerste 30 min. was geheel voor hun en na 30 minuten scoorde zij na een mooie aanval met het hoofd  0-1 , kort voor rust hadden wij 2 hele mooie kansen om langszij te komen echter de juiste richting ontbrak . Na rust waren wij iets sterker dan Zestienhoven , maar de bal wilde niet erin , en toen dat wel een keer lukte , werd deze na het vlagsignaal geannuleerd door de Scheidsrechter , kort voor tijd werd het zelfs 0-2 , een bal ging weer via een kopbal in de korte hoek,  beetje geflatteerd, en 1-1 had de gezien de doelkansen de verhoudingen beter weergegeven .

Gouderak 3 speelde uit tegen Gouda 9 dit team behaalde hun eerste punten deze competitie  er werd een mooie  4-9 overwinning mee naar huis gebracht.   de rest van de teams waren vrij ,   bij de jeugd moesten alleen onze kleinste mini’s JO8 spelen , maar de tegenstander Xerxes -DZB liet heel vervelend verstek gaan . afgelopen week speelde ook het 7-7  40+ team zijn eerste thuiswedstrijd , na 0-1 ruststand, werd er uiteindelijk met 8-3 gewonnen van Spirit, het was die avond een drukte van belang naast het 7-7 voetbal, vele trainingsgroepen welke allen goed bezet  waren,

Volgende week weer een vrij volledig  programma     , thuis alle Jeugd teams en Gouderak Zaterdag 3, Gouderak 1 moet weer proberen punten te halen tegen Swift Boys , een ploeg welke net onder Gouderak staat.   onze Gouderak dames zijn weer vrij

13 – 14 okt

Gouderak 1 zaterdag stunt tegen Nieuwerkerk , Gouderak 1 speelde zaterdag tegen kampioenskandidaat nr 1 Nieuwerkerk dit werd een daverende verrassing , Gouderak won deze wedstrijd met 2-1 , na een 1-0 voorsprong na rust kwam Nieuwerkerk vrij snel op 1-1, en een ieder dacht nu wordt het lastig , de verdediging hield goed stand , en rond de 80e minuut was het Jesse Metselaar die met een wereldgoal,(gericht) vanaf de middenlijn, zijn (gerichte) schot ging over de te ver voor zijn doel staande keeper van Nieuwerkerk heen, en viel  klem onder de lat binnen. Het was nog even billen knijpen tot het eindsignaal voor men elkaar in de armen kon vallen. Hier had niemand op gerekend, Nieuwerkerk ging sportief om met het verlies en dronken na afloop nog een gezellig biertje bij ons. Gouderak 2  verloor met 3-5 van Alphia 4 , na een 1-4 ruststand kwam men nog knap terug tot 3-4 , maar de gelijkmaker kwam er niet wel de 3-5   .   Gouderak 3 was vrij.

Onze dames speelden thuis tegen koploper Bergambacht , wat te sterk was voor Gouderak met de rust was het al 0-6 , na rust bleef de schade beperkt en scoorde Gouderak zelf ook een keer 1-8

Gouderak 1 en 2 zondag gingen beiden naar Stolwijk , ze namen ook beiden de punten mee terug naar Gouderak ,het 2e won met 0-3 van  Stolwijk 5 , dezelfde uitslag  kwam ook bij  Gouderak 1 op het scorebord tegen Stolwijk 4 0-3.

Onze Jeugd Gouderak JO-17 -1 won hun eerste wedstrijd uit tegen ARC JO17-4 werd een mooie 4-1 zeg behaald , De JO13-1 gaat door met winnen nu werd Jodan boys JO13-3 met 6-0 verslagen in Gouda, JO11-1 kan het nog niet bolwerken nu werd verloren van FC Oudewater JO13-2 , met 4-1 , De JO11-2   speelde gelijk 1-1  tegen Groeneweg JO11-3 welke  mede koploper was en blijft, de JO8 verloor met 6-0 bij Zwervers en ook de JO9 verloor met 6-1 bij Jodan Boys ,

A.s  weekend is er weinig voetbal , begin van de herfstvakantie , zaterdag  speelt thuis  de JO8  s’morgens , en 0m 14.00 uur speelt Gouderak 1 weer thuis tegen Zestienhoven , een ploeg welke net als Gouderak 6 punten heeft ,  Gouderak zat. 3 is ingelast en speelt uit tegen Gouda 9 , de rest is vrij

Hier ons dames team , weer prettig om te zien dat er weer een elftal speelt na een paar moeilijke jaren ,