Wij zijn blij om u te kunnen melden dat onze voetbalvereniging Gouderak vanaf heden een nieuwe voorzitter heeft. Mark van den Oever zal per direct de voorzittershamer overnemen van interim voorzitter Koen de Zwart. Na een geruime periode waarin de vacature van voorzitter binnen de vereniging open heeft gestaan heeft Mark het besluit genomen dat hij zich heel graag als voorzitter voor onze vereniging wil gaan inzetten. Mark is voor de meeste van ons geen onbekende maar we stellen hem hierbij natuurlijk graag aan jullie voor. Mark is 48 jaar en al 28 jaar woonachtig in ons mooie Gouderak. Mark is getrouwd met Saskia, heeft 3 kinderen en is ook al opa met een 2e kleinkind op komst. In het dagelijks leven is Mark manager bouwkundig herstel na calamiteiten bij de firma Belfor. Mark heeft de afgelopen jaren reeds verschillende bestuursfuncties binnen de V.V. Gouderak doorlopen. Gestart in de jeugdcommissie en vanuit daar zijn intrede in het hoofdbestuur gemaakt. Na een aantal jaren met plezier de functie van secretaris te hebben uitgevoerd vond Mark dat de tijd nu rijp was om de voorzittershamer over te nemen. Koen de Zwart heeft zijn taak als interim voorzitter van onze vereniging in de afgelopen periode heel goed uitgevoerd. Wij zijn ook blij dat hij deze taak in de voorzitter-loze periode tot zich heeft genomen maar natuurlijk juichen we het van harte toe dat Mark vanaf heden de vacature van voorzitter definitief gaat opvullen. De secretaris taken van Mark worden binnen het huidige hoofdbestuur overgenomen. Mark heeft goede hoop voor de toekomst voor onze verenging. Het is fijn dat onlangs het definitieve besluit is genomen om prestatievoetbal op de zaterdag te gaan spelen. Daarnaast zijn we volop bezig om te bekijken of we de wens om naar het dorp te verhuizen concreter kunnen maken. De eerste plannen hiervoor liggen bij de gemeente. Mark hoopt er als voorzitter samen met alle vrijwilligers en leden van onze voetbalvereniging een mooie tijd van te maken. Want alleen met elkaar kunnen we de V.V. Gouderak staande houden. Wij wensen Mark heel veel succes in zijn nieuwe rol als voorzitter van de V.V. Gouderak!