Gisteren (zaterdag 17 februari 2018) brachten onze spelertjes van de J011-1 een bezoek aan het televisie programma De Eretribune van Fox Sports. Lotte had na de wedstrijd van vorige week tegen CVV Zwervers een filmpje ingestuurd en was uitgekozen als weekwinnaar. Samen met het hele team brachten ze een bezoek aan de studio waar Hélène Hendriks het team sprak. De opname is niet onopgemerkt gebleven want naast de vele reacties die er vanuit het dorp kwamen en op social media stonden verscheen er vandaag ook een leuk stukje over in het AD. Voor dat stukje klikt u hier op de link. De spelertjes van J011-1 hebben genoten van de uitzending en ontvangen ook nog echte Fox Sports tenues. Lotte maakt met haar team ook nog kans om de maandwinnaar te worden met een clinic voor de hele vereniging van Hans Kraay jr. Dit zou natuurlijk heel erg leuk zijn maar de uitzending van gisteren was voor de J011-1 al helemaal top! Zodra de winnende shirts binnen zijn plaatsen we natuurlijk nog een leuke foto! En heeft u de uitzending gemist. In de filmpjes op onze homepage kunt u het fragment nog terugkijken. Fox Sports bedankt!!