Bij de wedstrijd Gouderak 1 – Donk 1  op zondag 26 nov was Joel van Vuuren pupil v d week , Joel had een leuke middag gehad al was het werd het wel een beetje koud in de dug out, Gouderak verloor met 0-3 , Joel wist voor de aftrap wel te scoren bij de goede keeper van Donk.

Bij de Wedstrijd  Gouderak – NOC  Kralingen ,was Thobias Mourik onze pupil v d Week , Thobias speelt in de J013, en is een stoere verdediger. Thobias moest helaas in de rust v d wedstrijd al weg maar hij heeft toch een leuke en leerzame middag gehad
Tijdens de wedstrijd tussen Gouderak 1 en Stolwijk 1 was Alex Boers pupil van de week. Alex is speler van de J011-1 en is een hardwerkende middenvelder die niet snel opgeeft. Alex heeft het als pupil van de week heel erg leuk gevonden op deze middag.